Hogyan frissíthetjük weboldalunkat?

Sokszor találkozom az Interneten azzal a problémával, hogy a weboldalak többsége elavult, régi információkat tartalmaz. Többször látok olyat is, hogy egy cég weboldalán az aktuális akciójuk, vagy új termékük szolgáltatásuk nem jelenik meg időben.

Mit veszíthetünk, ha nem frissítjük a weboldalunk tartalmát?

Természetesen bevételt fogunk veszíteni. Ha egy látogató elavult információkkal találkozik weboldalunkon, azt fogja gondolni, hogy nem foglalkozunk elég komolyan a cégünkkel, és ebből jogosan vonja le azt a következtetést, hogy az ügyfelekkel sem törődik a céged. Inkább választ egy olyan céget, aki az interneten is komolyan veszi azt, amit csinál. Mivel a weboldaladon keresztül találkozik a cégeddel először az érdeklődő. Az első benyomás nagyon fontos, ha naprakész információval tudsz szolgálni a honlapodon, felkelted a honlapodra látogatók figyelmét, akkor többen érdeklődnek a tevékenységed, szolgáltatásod iránt.
Pl.: a kettoskonyveles.hu

Miért van akkor mégis ennyi elavult honlap az Interneten?

A hibát természetesen nem a cégvezetőkben kell keresni. Ahhoz, hogy friss tartalom legyen a weboldalainkon nagy szerepet játszik a weboldalunk technikai fejlettsége, illetve a webmester hozzáállása.

Általában a weboldal készítők csak elkészítik a weboldalakat, de arról persze nem szólnak előre, hogy minden frissítés külön pénzbe kerül majd. Ráadásul a levelezgetés miatt, és egyéb időbeosztási problémák miatt sokszor a frissítés 3-4 nap, vagy esetleg hetek múlva készül csak el.

Keressen fel bennünket! Kérjen tőlünk árajánlatot!

webshop7_9

Érme a legszebb ajándék!

Érmebolt >>


Könyvelés teljes körű ügyintézéssel >>

Ingyenes tanácsadás, rugalmas nyitvatartás!


Kötelező szabályzatok elkészítése >>

Tisztelt Cégvezető!
Készíttesse el kötelező szabályzatait, mielőtt az adóhatóság megbünteti!

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.